Babor productlijnen


Onze SKIN CARE SYSTEM GOLD systeembehandelingen

Vita balance behandeling ? voor de droge huid
De combinatie uit waardevolle oli뮠en een hoogwerkzaam vochtigheidscomplex uit ginkgo-extract en vitamine-E brengen de huid weer in het natuurlijke evenwicht. De weerstandskracht van de huid wordt versterkt.

Calming sensitive behandeling ? voor de gevoelige huid
De milde verzorging met plantaardige oli뮬 groene thee en vitamine-E ontplooit zijn kalmerende werking en versterkt de weerstandskracht van de huid. Rode vlekken en irritaties worden duidelijk verminderd.

Perfect combination behandeling ? voor de gecombineerde huid
Deze gezichtsverzorging is optimaal op de vette huid en de verschillende behoeften van de gecombineerde huid afgestemd. Vet- en vochtgehalte van de huid worden genormaliseerd. De huidstructuur wordt regelmatiger en de vorming van onzuiverheden wordt tegengegaan.
Advanced biogen behandeling ? voor de huid met behoefte aan regeneratie
Het hoogwaardige biogen-complex met kruidje-roer-me-niet en gist-extracten activeert de natuurlijke huidfuncties en ondersteunt het herstelproces van de huid. Fijne rimpels worden geminimaliseerd en uw huid voelt glad en strak aan.

Pure behandeling ? voor de onzuivere huid
Deze behandeling is speciaal geschikt voor de onzuivere huid. De talgproduktie wordt gereguleerd en de kans op onzuiverheden wordt hierdoor verminderd.Copyright © 2002 Pacifique, Deventer
Gebruik van deze site houdt het aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden en de Privacy Regeling in. Voor commentaar of vragen over deze site, kunt u contact met ons opnemen.