Babor productlijnen


Onze Exclusieve Babor Behandelingen

Complex-C - de vitaminestoot
Deze behandeling is geschikt voor de vermoeide , gestresste huid. Een vitamine cocktail uit de vitamines A,E en C verleent uw huid vitaliteit en ontspanning. Het ondersteunt de natuurlijke stofwisseling. Uw huid ziet er weer fris en stralend uit.

Selection ultimate treatment – verbetert de activiteit van uw huid
Deze behandeling is geschikt voor de futloze huid. De samensteling van edel wijngist met waardevolle huidverzorgingssubstanties geeft de huid noodzakelijke levenskracht en werkt stimulerend op uw natuurlijke re-generatiesysteem. Het huideigen beschermmechanisme wordt gereactiveerd en de huid wordt zichtbaar ontspannen en vitaal.

Quick vitality – express selection behandeling

HSR Skin Energie System – welness puur
Het toppunt van absolute ontspanning beleeft uw huid met deze unieke luxe-behandeling. De combinatie van hoogwaardige produkten met anti-age effect, harmonische massage en ontspannende muziek is de volkomen “verleiding der zintuigen”. Een nieuwe kans om huidveroudering op een zeer speciale manier tegen te gaan.

HSR express lift
De HSR expresslift behandeling geeft in korte tijd een ware mini face-lift aan de huid Ideale behandeling voor een speciale dag.
Q-10 – voor een huid die energie nodig heeft
De q-10 behandeling is geschikt bij een matte huid die energie nodig heeft en bij de ouder wordende huid. De huid wordt optimaal gehydrateerd en opervlakkige rimpels worden vervaagd.

Vita retinol – voor een ouder wordende huid
De vita retinol behandeling is geschikt voor een ouder wordende huid. De huid wordt voorzien van de nodige vitamines, waardoor rimpels minder diep worden.

Hydro-power behandeling- intensieve hydratatie voor ieder huidtype
Deze behandeling biedt intensieve hydratatie en effectieve bescherming tegen invloeden van buitenaf.
De behandeling kann ook zeer goed worden gecombineerd met een ampullencrash. Hierbij worden 3-4 ampullen op de huid aangebracht en ingemasserd. Dit heeft als effect intensieve en langdurige hydratatie.

BABOR collageen biomatrix behandeling - voor alle huidtypes, vooral de gedehydrateerde huid
Deze behandeling met een speciaalvlies hydrateerd op intensieve wijze. Ook zeer geschikt voor mensen met een gevoelige huid. De huid wordt hierdoor minder gevoelig voor irriterende omstandigheden.

Copyright © 2002 Pacifique, Deventer
Gebruik van deze site houdt het aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden en de Privacy Regeling in. Voor commentaar of vragen over deze site, kunt u contact met ons opnemen.