GezichtsbehandelingenEen visie op huidbehandeling

Iedere BABOR behandeling wordt gegeven volgens een perfect doordacht behandelingssysteem.
Allereerst krijgt u een uitgebreide huidanalyse en een advies over de individuele huidverzorging thuis. Verder bestaat iedere BABOR-behandeling uit een uitvoerige reiniging en dieptereiniging van het gezicht, hals en decollet�. Indien gewenst worden de wenkbrauwen ge�pileerd. Na de dieptereiniging worden eventuele huidonzuiverheden zoals mee-eters en gerstekorrels verwijderd.
Voor de massage wordt een vloeibaar werkstoffenconcentraat met extra werkzame stoffen aangebracht. Dankzij deze ampul wordt een BABOR gelaatsbehandeling nog beter aangepast aan de behoeften van de huid op dat moment.
Aansluitend volgt een ontspannende massage van het gelaat met een nachtcr�me die afgestemd is op het huidtype. Een masker wordt aangebracht op gezicht hals en decollet� en de huid van de ogen wordt verzorgd met producten die specifiek op dit tere huidgebied zijn afgestemd.
Ter afsluiting wordt het gelaat verzorgd met een beschermende dagcr�me en wordt, indien gewenst, een lichte dagmake-up aangebracht.
De tijdsduur van deze behandeling bedraagt circa anderhalf uur.

Het BABOR -gezichtsverzorgingsprogramma

BABOR-systeembehandelingen � Gezond voor lichaam en geest: Na de cleansing, intensieve reiniging en een uitvoerige huiddiagnose staat de verzorging in het middelpunt van uw BABOR-behandeling. Eerst wordt de doorbloeding van de huid gestimuleerd (niet bij gevoelige huid) en na een peeling worden eventuele onzuiverheden verwijderd. Werkstofconcentraat en aansluitende massage vormen het hoogtepunt, terwijl het masker en de afsluitende verzorging de systeembehandeling afronden.
Als finish komen de kleuren in het spel: een aan het huidtype aangepaste make-up doet de verzorgde tint perfect uitkomen. Afsluitend adviseert de BABOR schoonheidsspecialist u graag: want het verzorgingsresultaat van de behandeling wordt door de verzorging thuis beslissend ondersteund.

Copyright © 2002 Pacifique, Deventer
Gebruik van deze site houdt het aanvaarden van de Gebruiksvoorwaarden en de Privacy Regeling in. Voor commentaar of vragen over deze site, kunt u contact met ons opnemen.